Het merk

TROVET is een Nederlands merk en al sinds eind jaren tachtig op de markt. TROVET beschikt over langdurige kennis en ervaring op het gebied van speciale voeding voor honden en katten. Deze kennis wordt ingezet voor het up-to-date houden van het bestaande assortiment en het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten. Het TROVET assortiment bevat unieke producten die kenmerkend zijn voor de doelgerichte en op behoefte afgestemde wijze waarin TROVET haar klanten voorziet van kwaliteit.

Alle TROVET producten zijn, op basis van de meest recente inzichten op het gebied van voeding ontwikkeld. Dierenartsen stellen extra strenge kwaliteitseisen aan de producten in hun kliniek. Zij verkopen alleen producten met een constante samenstelling en kwaliteit waarvan de werking bewezen is. Alleen dan kan een (dieet-) voeding een vertrouwd onderdeel uitmaken van de voorgeschreven therapie. De TROVET producten voldoen al ruim 25 jaar aan deze door de dierenartsen gestelde strenge kwaliteitseisen. Met recht mag TROVET een merk heten met ervaring en langdurig tevreden gebruikers.

Alle TROVET producten zijn vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. De uitstekende smaak komt volledig van de natuurlijke, hoogwaardige grondstoffen. Het resultaat is een assortiment waarvan uw hond of kat met smaak een leven lang kan eten!

TROVET, betrouwbare en betaalbare (dieet)voeding